Πολιτική Επιστροφών

Πληροφορίες αποστολών

Η αποστολή των προϊόντων πραγματοποιείται από μια υπηρεσία ταχυμεταφορών που έχει επιλέξει η Bohochic.gr, εξασφαλίζοντας πλεονεκτήματα για τους αγοραστές και ασφαλή μεταφορά αγαθών.

Οι περισσότερες παραγγελίες θα αποσταλούν εντός μιας ημέρας παραγγελίας (δεν παραδίδουμε παραγγελίες τα Σάββατα, τις Κυριακές ή τις αργίες). Είναι πιθανό ορισμένες παραγγελίες να διαρκέσουν 24-48 ώρες για επεξεργασία. Θα χρησιμοποιήσουμε την Κανονική Αποστολή για την παραγγελία σας εκτός εάν επιλέξετε μια εναλλακτική λύση.

Στέλνουμε παραγγελίες σε Ελλάδα και Κύπρο.

Αποστολές

Ελλάδα:

Χρόνος παράδοσης: 1-2 εργάσιμες ημέρες
Κόστος: 3.5 ευρώ (€ 4.5)

Κύπρος:

Χρόνος παράδοσης: 4-5 εργάσιμες ημέρες
Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας προσφέρουμε Δωρεάν Standard Shipping για παραγγελίες άνω των € 120! Για παραγγελίες κάτω από € 120 το κόστος θα υπολογιστεί ανάλογα με το βάρος των παραγγελθέντων προϊόντων με ελάχιστο κόστος αποστολής € 9,50. Οι παραγγελίες μπορούν να αποσταλούν σε πολλαπλά πακέτα.

Κατάσταση αποστολής

Θα λάβετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που θα σας ενημερώνει ότι η παραγγελία έχει αποσταλεί. Το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου θα περιλαμβάνει έναν αριθμό παρακολούθησης και μια διεύθυνση URL για να ελέγξετε την κατάσταση της παραγγελίας σας. Πληροφορίες σχετικά με τυχόν παραγγελθέντα ή ακυρωθέντα στοιχεία θα περιλαμβάνονται σε ξεχωριστό μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
Τυχόν δασμοί και φόροι που αξιολογούνται από τα τελωνεία είναι ευθύνη του πελάτη.

Επιστροφές και Αλλαγές

Εμείς στη Bohochic.gr θέλουμε κάθε πελάτη μας να είναι πολύ ευχαριστημένος με τα προϊόντα μας. Εάν για κάποιο λόγο υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την παραγγελία σας, θα εργαστούμε ευχαρίστως μαζί σας, καθώς προσπαθούμε για το υψηλότερο επίπεδο ικανοποίησης του πελάτη.

Λάβετε υπόψη ότι όλες οι αλλαγές και οι επιστροφές μπορούν να υποβληθούν σε επεξεργασία μόνο για προϊόντα που είναι άθικτα, άπλυτα και αρχικά εργοστασιακά, με πλήρη συσκευασία και συνοδευτικά έγγραφα (απόδειξη λιανικής) και πρέπει να γίνονται εντός του χρονικού πλαισίου που αναφέρεται παρακάτω.

** Για να αποφύγουμε τις άσκοπες επιστροφές, το κατάστημα έχει σαν πολιτική αν κάποιος πελάτης παραγγείλει με αντικαταβολή και δεν παραλάβει το δέμα του λόγω αδιαφορίας πάνω από 2 φορές, στην επόμενη παραγγελία θα ζητήσουμε να προπληρωθεί η αξία με κατάθεση.

Αλλαγές / Επιστροφές

Θα αλλάξουμε ευχαρίστως ρούχα τα όποια δεν έχουν φορεθεί,πλυθεί ή αλλοιωθεί  και έχουν την ετικέτα τους μέσα σε 7 (επτά) εργάσιμες ημέρες από την παραλαβή. Μπορούν να γίνουν αλλαγές για διαφορετικό μέγεθος, χρώμα * ή άλλο προϊόν ίσης ή μεγαλύτερης αξίας ** από αυτό που αγοράσατε αρχικά.

* Λαμβάνοντας υπόψη τη χειροποίητη και μοναδική υφαντική φύση πολλών από τα ρούχα μας, υπάρχουν συχνά μικρές αποκλίσεις μεταξύ κάθε αντικειμένου. Δεχόμαστε ευτυχώς αιτήσεις ανταλλαγής για διαφορετική παραλλαγή.

** Για αλλαγές προϊόντων μεγαλύτερης αξίας από την αρχική αξία παραγγελίας, θα επικοινωνήσουμε με τον πελάτη που θα πρέπει να καλύψει τη διαφορά τιμής.

** * Τα περισσότερα κοσμήματά μας είναι faux και δεν προτείνεται η άμεση επαφή τους με νερό ή καλλυντικές ουσίες.

****  Το κατάστημα δεν φέρει ευθύνη για την μη σωστή χρήση των προϊόντων.

*****  Τα σκουλαρίκια δεν αλλάζονται για λόγους υγιεινής

Οι επιστροφές θα υποβληθούν πρώτα σε επεξεργασία για να έλεγχο σωστής μεταχείρισης του προϊόντος από τον πελάτη και εφόσον η κατάσταση το προϊόντος είναι σωστή, θα ξεκινήσει η διαδικασία αλλαγής.
Για όλες τις εναλλακτικές αλλαγής, θα προηγηθεί επικοινωνία του καταστήματος με τον πελάτη.
Για παραγγελίες κάτω των 50 €, η διαδικασία της κάθε επιστροφής κοστίζει 5€ και το ποσό αυτό περιλαμβάνει τα έξοδα της επιστροφής αλλά και της αποστολής του νέου δέματος.
Το ποσό αυτό θα πρέπει να κατατεθεί στον τραπεζικό μας λογαριασμό αμέσως με την επιστροφή του δέματός σας. Αν το ποσό των εξόδων της αλλαγής/επιστροφής δεν κατατεθεί μέσα σε 3 εργάσιμες ημέρες, θα αφαιρείται αυτόματα από την αξία του προϊόντος που θέλετε να αλλάξετε.
Η αλλαγή γίνεται μόνο στην καθαρή αξία του προϊόντος και δεν περιλαμβάνουν τα αρχικά έξοδα αποστολής.
Η διαδικασία επιστροφής/αλλαγής θα πρέπει να γίνεται μόνο με την Γενική Ταχυδρομική.

Σε περίπτωση που θέλετε να επιστρέψετε ένα προϊόν ΧΩΡΙΣ να το αλλάξετε άμεσα με κάτι άλλο, η Boho Chic θα σας δώσει ένα κουπόνι με το ποσό που σας αντιστοιχεί, το οποίο θα μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε  ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΜΗΝΑ (30 ΗΜΕΡΕΣ) ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ, σε όλα τα προϊόντα μας, από όλες τις κατηγορίες.

Αν περίοδος του ενός μήνα επέλθει χωρίς να το έχετε χρησιμοποιήσει, για να μην χάσετε τα χρήματά σας (όπως θα γινόταν σε άλλα καταστήματα), σας δίνουμε το δικαίωμα να το χρησιμοποιήσετε όποτε θέλετε, ακόμα και σε έναν χρόνο, αλλά μόνο σε προϊόντα από την κατηγορία OUTLET.

Τέλος, τα είδη της εκπτωτικής κατηγορίας OUTLET μπορούν να αλλαχθούν μόνο από την ίδια κατηγορία, όλο το χρόνο.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Σε περιόδους εκπτώσεων και αλλαγής σεζόν, δεν μπορεί να γίνει αλλαγή σε προϊόντα διαφορετικής σεζόν. Πχ. αν ένα προϊόν ανήκει στην σεζόν φθινόπωρο/χειμώνας, θα πρέπει να αλλαχτεί με προϊόν της ίδιας σεζόν ή με οτιδήποτε από την κατηγορία OUTLET.

Επιστροφές Χρημάτων δεν υποστηρίζονται στο κατάστημά μας.