ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Η υπηρεσία της πληρωμής με αντικαταβολή κοστίζει 3.50 € με Γενική Ταχυδρομική και 2.90 € με Speedex.
Minimum παραγγελία : 10 €
Ο πελάτης μπορεί να εξοφλήσει το τίμημα της πώλησης και τις λοιπές συμφωνημένες χρεώσεις και επιβαρύνσεις στους παρακάτω αριθμούς τράπεζας:

Τράπεζα        IBAN
Εθνική           GR7701101850000018540213206

Όνομα Δικαιούχου : Κρουστάλλη Μαρία

Κατά την κατάθεση θα πρέπει ο πελάτης να καταθέσει ολόκληρο το τίμημα της πώλησης και τις λοιπές συμφωνίες, προσθέτοντας στην αιτιολογία της κατάθεσης το ονοματεπώνυμο του και τον αριθμό ηλεκτρονικής παραγγελίας.
Το καταθετήριο θα πρέπει να αποσταλεί ηλεκτρονικά στην διεύθυνση [email protected]
Η εξόφληση θα εμφανιστεί εντός τριών εργασίμων ημερών από την κατάθεση και τα άμεσα διαθέσιμα προϊόντα θα αποσταλούν μετά.
Ο πελάτης είναι ο μόνος υπεύθυνος για την σωστή καταγραφή του αριθμού λογαριασμού και η Bohochic.gr δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση σφάλματος.

Ο πελάτης μπορεί να εξοφλήσει το τίμημα της πώλησης και τις λοιπές συμφωνημένες χρεώσεις και επιβαρύνσεις με χρέωση πιστωτικής μέσω του ασφαλούς συστήματος της Stripe (Visa, Mastercard, Diners και American Express) είτε χρεωστικής είτε προπληρωμένης κάρτας εκδόσεως ανεγνωρισμένης Ελληνικής ή αλλοδαπής Τράπεζας, την οποία αποδέχεται προς συναλλαγή η  Bohochic.gr Η εξόφληση γίνεται εφάπαξ.

Ο πελάτης είναι ο μόνος υπεύθυνος για την σωστή καταγραφή και την αλήθεια των στοιχείων της πιστωτικής κάρτας και η Bohochic.gr δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση σφάλματος.

Ο πελάτης μπορεί να πληρώσει μέσω του λογαριασμού του στο Paypal, είτε με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα ή με υπόλοιπο του λογαριασμού του.
Αν επιλέξετε αυτό το τρόπο πληρωμής, το σύστημα θα σας ανακατευθύνει απευθείας στην σελίδα του Paypal.

Ο πελάτης είναι ο μόνος υπεύθυνος για την σωστή καταγραφή και την αλήθεια των στοιχείων της πιστωτικής κάρτας και η Bohochic.gr δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση σφάλματος.

SUPPORT

Τηλέφωνο

210-4656242